Bhero Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam wszystkich i pytam czy coś takiego: http://www.allegro.pl/item340548635_samolot_super_sonic_4_kanaly_zestaw_r_c.html można kupić czy lepiej nie ryzykować? To jak już się powitałem to żegnam. A jeszcze nie, widzę że ankietkę można wstawić sory za byka w ankiecie :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja rowniez zegnam. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 No ja też chciałbym się pożegnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 żegnam 9 głównie to za bezsensowna ankiete ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Powitałem i żegnam rówież :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 pod jaki dział to podpiąć, pod powitalnie na pewno czy 'od czego zacząć' ? a może Peter nam poradzi :twisted: :twisted: Powinien wiedzieć co zrobić z tym fantem ja również żegnam. PS. Peter juz za wczasu TO zrobił (nie zauważyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhero Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ojojoj wy wszyscy wielcy idealni modelarze i stali bezbłędni bywalcy forum (losu się nie wybiera) przepraszam was za moje karygodne postępowanie (ale nie będę myślał tylko o sobie, nie jestem egoistą). Więcej już nie będę tak robił i wezmę z was przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Za 6 miesięcy jak znalazł . W tym czasie proponuje zapoznać się z podręcznikiem - kultura osobista oraz z podręcznikiem - użytkowanie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witaj Swoją szczerą wypowiedzią ubawiłeś mnie do łez :lol2: Być może zasady i regulamin nie są idealne, ograniczają i zakazują... ale to tylko dowód, że nie jesteśmy specjalistami od zakazów i regulaminów. Głównie zajmujemy się budowaniem i lataniem modelami, a zasady forum jedynie pomagają w komunikowaniu. Edit No proszę, dwie różne interpretacje Bherowej wypowiedzi. Tomek i ja napisaliśmy jednocześnie, ale niestety już po ptakach :devil: Człowiek jawnie igrał z ogniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.