Bhero Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam wszystkich i pytam czy coś takiego: http://www.allegro.pl/item340548635_samolot_super_sonic_4_kanaly_zestaw_r_c.html można kupić czy lepiej nie ryzykować? To jak już się powitałem to żegnam. A jeszcze nie, widzę że ankietkę można wstawić sory za byka w ankiecie :oops:
robraf Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 żegnam 9 głównie to za bezsensowna ankiete ]:->
attyla Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Powitałem i żegnam rówież :twisted:
Eryk Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 pod jaki dział to podpiąć, pod powitalnie na pewno czy 'od czego zacząć' ? a może Peter nam poradzi :twisted: :twisted: Powinien wiedzieć co zrobić z tym fantem ja również żegnam. PS. Peter juz za wczasu TO zrobił (nie zauważyłem)
Bhero Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Ojojoj wy wszyscy wielcy idealni modelarze i stali bezbłędni bywalcy forum (losu się nie wybiera) przepraszam was za moje karygodne postępowanie (ale nie będę myślał tylko o sobie, nie jestem egoistą). Więcej już nie będę tak robił i wezmę z was przykład.
Tomek Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Za 6 miesięcy jak znalazł . W tym czasie proponuje zapoznać się z podręcznikiem - kultura osobista oraz z podręcznikiem - użytkowanie forum.
hubert_tata Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witaj Swoją szczerą wypowiedzią ubawiłeś mnie do łez :lol2: Być może zasady i regulamin nie są idealne, ograniczają i zakazują... ale to tylko dowód, że nie jesteśmy specjalistami od zakazów i regulaminów. Głównie zajmujemy się budowaniem i lataniem modelami, a zasady forum jedynie pomagają w komunikowaniu. Edit No proszę, dwie różne interpretacje Bherowej wypowiedzi. Tomek i ja napisaliśmy jednocześnie, ale niestety już po ptakach :devil: Człowiek jawnie igrał z ogniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.