marcino774 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 DO USUNIECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Twoje kryteria, moja odpowiedź http://abc-rc.pl/TH9X-Turnigy-9X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja posiadam Turnigy 9x i szczerze polecam na początek. Podstawowy soft na początek wystarczy i to na wyrost, choć polecam zmianę na er9x. Po zmianie dostajesz nową odsłonę aparatury i jego możliwości. W dziale giełda jest na sprzedaż Tg9X już po zmianie softu oraz z lepszym modułem FrSky w podobnej cenie co Robert powyżej pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino774 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A czy jakbym kupił tą co kolega Robert podał w linku to musiał bym ją jeszcze programować czy tylko skonfigurować normalnie ustawienia??? Pytam, ponieważ chyba ją właśnie kupię. Proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas90 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 W dziale giełda jest na sprzedaż Tg9X już po zmianie softu oraz z lepszym modułem FrSky w podobnej cenie co Robert powyżej pokazał. Już nie ma, sam chciałem przed chwilą ją zakupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Na stronie w zakładce masz instrukcję po polsku do ściągnięcia. Masz aparaturę, odbiornik. Bindujesz i ustawiasz w menu odpowiednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino774 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A ta drug antena na zdjęciu to ogóle jest w zestawie a jak tak to po co ??? O tu jakby ktoś nie wiedział http://abc-rc.pl/TH9X-Turnigy-9X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zdjęcie jest nie takie. Jest tylko jedna antena ta z tyłu w module, to pudełeczko. Tej srebrnej na górze aparatury nie ma, jest tylko zaślepka. Tak wygląda, Ja jeszce doczepiłem sobie zegarek kuchenny na górę, ale antenę widać pod spodem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Przepraszam za OT Robertus genialny pomysl z tym zegarkiem Rozumiem ze ustawiasz jak minutnik. Pozdrwiam Wysłane z komurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolty Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 musze tez sobie kupic podobny chociaz z drugiej strony watpie bym polatal dluzej niz 10 sekund wiec narazie sobie odpuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi