robertus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Twoje kryteria, moja odpowiedź http://abc-rc.pl/TH9X-Turnigy-9X
Xeo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja posiadam Turnigy 9x i szczerze polecam na początek. Podstawowy soft na początek wystarczy i to na wyrost, choć polecam zmianę na er9x. Po zmianie dostajesz nową odsłonę aparatury i jego możliwości. W dziale giełda jest na sprzedaż Tg9X już po zmianie softu oraz z lepszym modułem FrSky w podobnej cenie co Robert powyżej pokazał.
marcino774 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 A czy jakbym kupił tą co kolega Robert podał w linku to musiał bym ją jeszcze programować czy tylko skonfigurować normalnie ustawienia??? Pytam, ponieważ chyba ją właśnie kupię. Proszę o szybką odpowiedź.
lukas90 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 W dziale giełda jest na sprzedaż Tg9X już po zmianie softu oraz z lepszym modułem FrSky w podobnej cenie co Robert powyżej pokazał. Już nie ma, sam chciałem przed chwilą ją zakupić
robertus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Na stronie w zakładce masz instrukcję po polsku do ściągnięcia. Masz aparaturę, odbiornik. Bindujesz i ustawiasz w menu odpowiednio.
marcino774 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 A ta drug antena na zdjęciu to ogóle jest w zestawie a jak tak to po co ??? O tu jakby ktoś nie wiedział http://abc-rc.pl/TH9X-Turnigy-9X
robertus Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zdjęcie jest nie takie. Jest tylko jedna antena ta z tyłu w module, to pudełeczko. Tej srebrnej na górze aparatury nie ma, jest tylko zaślepka. Tak wygląda, Ja jeszce doczepiłem sobie zegarek kuchenny na górę, ale antenę widać pod spodem. 1
zolty Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Przepraszam za OT Robertus genialny pomysl z tym zegarkiem Rozumiem ze ustawiasz jak minutnik. Pozdrwiam Wysłane z komurki
zolty Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 musze tez sobie kupic podobny chociaz z drugiej strony watpie bym polatal dluzej niz 10 sekund wiec narazie sobie odpuszcze
Rekomendowane odpowiedzi