Marcin K. Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Co panowie o tym myślicie? http://allegro.pl/model-rwd-10-samolot-sklejka-3mm-do-zlozenia-i4972130537.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Marcin, też zobaczyłem dwa dni temu i chciałem zapytać czy ktoś miał go w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł S. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ostatnio chyba "troszkę" zdrożał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 140zł to i tak mało. jakieś 80zł kosztuje Wicherek 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł S. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zastanawiałem się czy kupić i ze 140 zrobiło się już 220 zł. Może ktoś wypowie się o tej "wycinance". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam, Również myślałem o tym zestawie ale ten link juz jest nieaktualny. Chyba sprzedający poczuł ze można coś więcej zarobić i faktycznie cena nie aktualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Wystawiono nową aukcję i tym razem sprzedaje 100 zestawów, http://allegro.pl/model-rwd-10-samolot-sklejka-3mm-do-zlozenia-i4993210201.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 140zł było dla mnie dosyć dobrą ceną, ale kit to dopiero ułamek kosztów, więc nie zdecydowałem się (a według serwisu było 7 chętnych). Za 220zł kolega pewnie też znajdzie nabywców, ale taka zwyżka mogłaby mieć uzasadnienie inne niż niespodziewany popyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Mam propozycję, żeby nie zajmować się ceną (nawet mało etycznym również w biznesie podniesieniem ceny), a razem kupić model i przekazać temu z nas, który ma doświadczenie w klejeniu KITów. Oczywiście trzeba będzie też sfinansować wyposażenie i oklejenie. Daje 30 pln. Jeżeli okaże się nielotem to i tak wyjdzie taniej niż kupowanie samodzielne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja bym sobie go kupił ale kadłub by musiał być taki duży żebym mógł sobie w nim jakieś łóżko polowe rozłożyć bo moja połowica by mnie wyrzuciła z łóżka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 http://olx.pl/oferta/model-rwd-10-samolot-sklejka-3mm-do-zlozenia-makieta-CID767-ID8gZj9.html#929947329e;promoted Jak widać 140zł - "nic nie wiadomo o wycince", ale cena jeszcze po staremu. Polecam, bo byłem zainteresowany, aczkolwiek zrezygnowałem. Edit: w nowej cenie na Allegro są plany 1:1 i naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Pisałem ze sprzedającym i na Fb można kupić 20zl taniej. Ale nie dostałem żadnych informacji czy model lata, jak lata, ani info o budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Niestety ale parę elementów w tym modelu zaprojektowane jest kompletnie nie tak jak trzeba. Przede wszystkim wręgi w tylnej części kadłuba bardzo łątwe do zgniecenia. Ażurowania kadłuba bez zaokrągleń, dolna częsc boczków zostanie powyginana przez pokrycie. Mniemam że wszystko jest z balsosklejki a to nie jest superwytrzymały materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi