Marceln Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam, Poszukuje instruktora z okolic Poznania (albo Warszawa), lub osoby chętnej do nauki latania modelami samolotów RC. Po wielu latach przerwy (powrót z czasów modeli na uwięzi), przyszedł czas na powrót do hobby, dysponuje własnymi modelami wersja trenerek oraz nadajnikami HITEC ECLIPSE 7 oraz Hitec Aurora 2,4 (wraz z zamontowanym odbiornikiem w modelu) . Do tej pory trenowałem w domu na symulatorze ale czas wyjść na lotnisko, nie chcę puszczać się sam na szerokie wody w obawie przed rozbiciem modelu. Nie wykluczam nauki odpłatnej w końcu ktoś ma poświęcić swój czas dla mnie nie chcę za darmoche. Biorę także pod uwagę korzystanie z modelu i aparatury osoby, instruktora nie wszyscy chcą uczyć na nie swoim sprzęcie. Jeszcze jedna prośba- z całym szacunkiem proszę nie pisać przyjedź na lotnisko tam są koledzy to pomogą, przerabiałem ten wariant ludzie nie mają poprostu czasu albo ochoty na zabawę ze starym-nowym modelarzem interesuje mnie na początek nauka indywidualna . Info lub ofery bardzo proszę kierować na email: marceln@tlen.pl lub PW. Bedę zobowiązany za wszelkie namiary i kontakty. Pozdrawiam Marcel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No szkoda że daleko mieszkasz, u nas naprawdę każdy by chętnie pomógł i nauczył. Zarówno w modzie 1 jak i 2. Często bawimy się ze starymi-nowymi modelarzami. Nic takiej radości nie daje jak rozbicie cudzego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceln Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Tomek, He he "Nic takiej radości nie daje jak rozbicie cudzego modelu" zaraz rozbijanie właśnie ma być ktoś kto nie rozbije nawet cudzego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak chcesz to wpadnij do mnie. Mamy sporą łąkę, A i kilku kolegów nauczyłem latać tutaj masz więcej http://pfmrc.eu/index.php?/topic/48798-rogo%C5%BAno/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi