kill3ro92 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 mogłeś od środka powklejać kawałek depronu w narożniku żeby móc ładnie zeszlifować kant. Witam jak byś się przyjrzał to właśnie takowe kawałki depronu tam się znajdują, nie będzie problemów z pływającym ogonem, konstrukcja jest bardzo sztywna. Pozdrawiam i wyluzować poślady bo śmietnik się robi!
czaja18 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Dobra w tym temacie się już nie udzielam. Ale dodam tylko to że według mnie lepsza jest szczera krytyka pochwały gdy chwalić nie ma czego. Chciałem powiedzieć co zrobiłeś źle ale wiesz lepiej. Pozdrawiam wszystkich tych co mnie zjeżdżają i całą resztę. Nawzajem i powodzenia w budowie i oblotach :wink:
timus22 Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 kiedy zdjecia wrzuciasz ? bo nie moge sie doczekac....
matyjasiak Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Opublikowano 10 Maja 2008 Zdjęcia lada moment model na ukończeniu.
matyjasiak Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 Model zakończony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matyjasiak Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 Radze czytać bo jak nie to o strzeżenia się posypią.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.