kill3ro92 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 mogłeś od środka powklejać kawałek depronu w narożniku żeby móc ładnie zeszlifować kant. Witam jak byś się przyjrzał to właśnie takowe kawałki depronu tam się znajdują, nie będzie problemów z pływającym ogonem, konstrukcja jest bardzo sztywna. Pozdrawiam i wyluzować poślady bo śmietnik się robi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dobra w tym temacie się już nie udzielam. Ale dodam tylko to że według mnie lepsza jest szczera krytyka pochwały gdy chwalić nie ma czego. Chciałem powiedzieć co zrobiłeś źle ale wiesz lepiej. Pozdrawiam wszystkich tych co mnie zjeżdżają i całą resztę. Nawzajem i powodzenia w budowie i oblotach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timus22 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 kiedy zdjecia wrzuciasz ? bo nie moge sie doczekac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyjasiak Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Zdjęcia lada moment model na ukończeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timus22 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 no to pozostalo tylko czekac = ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyjasiak Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Model zakończony !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Fotki zapodaj!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyjasiak Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Radze czytać bo jak nie to o strzeżenia się posypią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.