Olorin Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witajcie! Po dość długiej przerwie postanowiłem ponownie coś z ESY zrobić. Padło na WWI czyli królewską kategorię. Jako, że uwielbiam wynalazki to po krótkiej namowie Marka, praktycznie to namawiać nie musiałem , powstaje Lloyd C.V. Moim zdaniem piękny samolot. Wykonam go w polskim malowaniu. A tutaj zdjęcie modelu plastikowego zaczerpnięte z http://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=3324&start=210 ' A tak się prezentuje zestaw który otrzymałem od Marka z napolskimniebie.pl Już niedługo ruszy budowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 kolejne konstrukcje pojawiają się jak grzyby po deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekK Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 To je dopiero pokrak Ale się ten sezon zapowiada!!! WWI rulez!!! Zdaje się że WWII będzie na marginesie... Czyli kierunek zmian regulaminowych okazał się własciwy Mareczku!!! Ja też chcę takie instrukcyje bogate! Jakże to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi