Lotnik54 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak w temacie, chętnie poznam kolegów z mojego miasta. Jestem młodym modelarzem RC, w starszym wieku. Wiem, że ktoś lata nad moją głową, ale jakoś trudno się znaleźć w tym "ogromnym" mieście. Pozdrawiam i czekam na wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witaj. W Ełku działa kol. Krzysztof - kesto. Pisuje tu na forum. Poznałem go na Wodnosamolotach na j. Siemianowickim w Starym Dworze. Nie jestem tego pewien ale popytaj w Ełckim Centrum Kultury ul. Wojska Polskiego 47. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER 2 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tak kolega kesto w Ełckim Centrum Kultury ul. Wojska Polskiego jest etatowym instruktorem i prowadzi tam modelarnie . Joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczesny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam. Modelarzem bym się nie nazwał bo jak na razie mój najdłuższy to może 2 min. Obecnie nie latam bo po ostatnim krecie uszkodziłem parę podzespołów a wszystkie fundusze i wolny czas poświęcam na narodzonego syna. Ale mam plany wzbić się w powietrze, jeżeli to nastąpi jak najbardziej odezwę się. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi