esnow Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 tak jak w temacie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 150m żyłki i szybki kolega ja tak robie ale z pelikanem 2m xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GepettoPL Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Fuks mojego brata bardzo ładnie "chodził" i na gumie(30m śr 8 w oplocie + ok 100m żyłki) i na wyciagarce( delikatne holowanie, wyciagarka zgodna z regulaminem F3B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esnow Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ktora gume kupic guma1 czy guma2 i takie pytanie przy okazji jak bede mial 30m gumy + 100m zylki, to ile metrow trzeba naciagnac? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Cześć, odradzam zakup tych gum z tego względu że one mają bardzo małą rozciagliwość. Zakupiłem sobie tez taka gume 30 metrów i do tego 100m zyłki, wysokośc na jaką udalo mi sie wystrzelic model to około 30m-40m.Guma ta ma rozciagliwość około 50% . Lepiej kupic gotowy hol cena może minimalnie droższa ale masz pewność ze model bedzie szedl o wiele wyżej...... Oto link to sklepu http://modelflyrc.com.pl/index.php?cPath=101_126 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.