idfx Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Co do pojemności .. zastanawiałem się 3 razy i doszedłem do wniosku, że jak do 150 GB za 4 lata dojdę to będzie sukces Nie ściągam / oglądam filmów, do grania mam konsolę więc raczej to się nie zmieni i więcej miejsca na dysku mi nie potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 A planów przybywa i programy coraz bardziej opasłe,,, . Ale na jakiś czas powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Przeanalizowałem swoje zapotrzebowanie biorąc pod uwagę ostatnie lata i wiem, że więcej nie potrzebuję na chwilę obecną a jak już dojdzie do takiego momentu to zawsze mogę wyjętą "jedną terę" na USB posadzić Wiem i drugie .. jak już się to posunie tak daleko, że jednak więcej pamięci potrezeba to i lepszego laptopa będzie trzeba .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dzięki, rozpatrywałem tą opcję i już nawet miałem w ręku mostek na USB, ale kosztował £39 więc pomyślałem, że na jednorazowe użycie nie warto. Kupiłem 10 płyt DVD za £5 i po kłopocie. Nie wiem czy do końca po kłopocie, bo nie do końca prawidłowo pracuje mi chyba CD-ROM w nowym sprzęcie. Wypalanie recovery DVD szło z dużymi problemami i zajęło dużo czasu. Pierwsze 3 płyty odpadły po weryfikacji. Po wyjęciu z napędu miały mniej więcej w połowie wypalony krążek o grubości linii około 0.5 mm. Zwykłe wyrżnięte wypalenie i danych nie dało się odczytać. W końcu jak już ruszyło to wypaliło 3 pod rząd prawidłowo. Tłumaczę sobie to tym, że napęd nowy i trzeba go było rozbujać, ale i tak będę to miał na uwadze. Co do genialności SSD masz 500% racji. Nie spodziewałem się takiego efektu jaki udało się osiągnąć .. no i ta przyjemna cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 oo .. nawet nie drogi Mam jeden mostek, ale dwa tygodnie po zakupie zaczął świrować. Teraz działa jak się poślinionym palcem dotknie odpowiednich ścieżek (poważnie !!) jest to normalna kieszeń, gdzie dysk się montuje na śrubki i zamyka obudową. W środku jakiś procek i tyle Już nie chciałem ślinić z nowym dyskiem, bo może to mieć odwrotny skutek i zrobiłem jak zrobiłem. Czy płyty .. oby bo się na prawdę zmartwiłem. Płyty zwyczajne Verbatim z life warranty Mam nadzieję, że to nie problem sprzętowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 czyli tak jak z LiPolami dobry jest ten, który nam się trafi a nie ten z odpowiednim logiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja też zacząłem używać PolyQuesty, ale szybko przestałem .. ale nie o tym w sumie wątek Dzięki wszystkim za pomoc i podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi