Rometowiec007 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Już po szlifie. Wygląda pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dzisiaj będe krył papierem na wikol cały kadłub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Czekamy na efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wrzuć zdjęcie z ogonem , ciekawi mnie jak to w całości wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Bardzo ładnie ci to wyszło, czekam na fotki oklejonego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
via Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam..czekam z na rozpracowanie skrzydla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jutro będzie odpowiedni depron to zaczne robić skrzydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMRC Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 3 lata temu mój syn też zrobił ten modelik, pomniejszony do 1,8m rozpiętości i z poważnym błędem konstrukcyjnym. Latał dość przyjemnie do 1 mocniejszego przyziemienia, tzn do odłamania belki ogonowej w miejscu łączenia z kadłubem, a powodem było niezastosowanie się do rozwiązania projektanta. Tobie ładnie on wychodzi i zapewne będzie wspaniale latał. Pochwal się dalszym postępem prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rometowiec007 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No to tak. Depronu do budowy szkrzydła jeszcze nie kupiłem ,bo nigdzie w Opolu nie ma takiego co by miał 6mm i rowki wzdłuż. Jeśli ktos wie gdzie to byłbym bardzo wdzięczny. Kadłub narazie się kurzy. Mam do was pytanie w którym miejscu zrobic i przymocować zaczep na hol. Chciałem go zmodernizować wsadzając serwo 9g tylko nie mam pojęcia w jaki sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi