piotrekrc Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witajcie poszukuje ww nr.modelarza z planami modelu Aster p.Andrzeja Kobyłeckiego.Być może do zbudowania go na forum .Jeśli mi odwagi wystarczy .Jest balsa ,jest sklejka ,jest folia tylko planów niema .
piotrekrc Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 wiesz że niepomyślałem o allegro.przeszukuje już drugi dzień neta i nieznalazłem,w modelarzu tez niema.Jakoś prześladuje mnie ten model i chęć go zbudowania.dzieki za podpowiedż :)już szukam na allegro.jak znajde masz piwko
lukaszluk Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam Posiadam numery modelarza od 1996 do dziś ale jest problem bo u mnie nie mam mozliwości zrobienia kopii tych planów... :-(
pasi.grzegorz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam kolege . A nie dokończonym kadłubem i skrzydłami plus plany bym miał do odstąpienia .
lukaszluk Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Z chęcią bym pomógł, modeli mam kilkanascie, wystarczy i tak nie mam gdzie ich trzymać, poszukam w okolicy czy mają takie ksero jak da radę to zrobie kopie i dam znać.
piotrekrc Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam wszystkich zainteresowanych tematem i dziekuje za chęć pomocy.wczoraj dostałem miła wiadomość od miłego św.Mikołaja ze posiada i odstąpi mi poszukiwane nr modelarza.jeszcze raz dziekuje.Niebawem postaram sie rozpoczać temat budowy w odpowiednim temacie.Mała tremka jest
Rekomendowane odpowiedzi