Y/F-22 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Natknąłem się na taki film, pewnie nie każdy o tym wie (lub mało kto), że takowy powstał. http://rotordronemag.com/drone-films-amazing-footage-auschwitz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Mam przyjemność znać operatora :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mknet Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Mam przyjemność znać operatora :-)To raczej nie masz się czym chwalić, gość nagminnie łamie przepisy zdrowego rozsądku, nie wspominając o przepisach z ulc. Lubi latać 5kg cegłą z ośmioma skalpelami 2m nad ludźmi lub wbijać się w wieże kościelne. A gdy chcesz zwrócić mu na to uwagę to usuwa filmy i komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Chyba mówimy o innej osobie. Tą hexą latał Owain Rich z BBC, w pełnej wersji tego filmu w tyłówce sa podani operatorzy, więc nie zdradzam żadnej tajemnicy Więcej filmów Owaina jest tu: vimeo.com/owainrich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mknet Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A no widzisz dałem się złapać. Okazało się że jedna z firm sugestywnie dodała ten film wraz fotkami z pracy z "dronem" w Auschwitz aby zapewnić sobie reklamę i renomę logo BBC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 O, a która to firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mknet Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi