Y/F-22 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Natknąłem się na taki film, pewnie nie każdy o tym wie (lub mało kto), że takowy powstał. http://rotordronemag.com/drone-films-amazing-footage-auschwitz/
mknet Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Mam przyjemność znać operatora :-)To raczej nie masz się czym chwalić, gość nagminnie łamie przepisy zdrowego rozsądku, nie wspominając o przepisach z ulc. Lubi latać 5kg cegłą z ośmioma skalpelami 2m nad ludźmi lub wbijać się w wieże kościelne. A gdy chcesz zwrócić mu na to uwagę to usuwa filmy i komentarze.
TeBe Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Chyba mówimy o innej osobie. Tą hexą latał Owain Rich z BBC, w pełnej wersji tego filmu w tyłówce sa podani operatorzy, więc nie zdradzam żadnej tajemnicy Więcej filmów Owaina jest tu: vimeo.com/owainrich
mknet Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 A no widzisz dałem się złapać. Okazało się że jedna z firm sugestywnie dodała ten film wraz fotkami z pracy z "dronem" w Auschwitz aby zapewnić sobie reklamę i renomę logo BBC.
Rekomendowane odpowiedzi