szymo284 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam. mam takie pytanie czy ktoś z was ma doświadczenie jeśli chodzi o zakupy czesci i całych modeli właśnie z PRC. Jeśli tak to czy macie jakieś linki sklepów itp. Aha no i jakie dodatkowe pewne koszty by mnie czekały przy zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Szukałeś odpowiedzi w dziale "Opinie o sklepach"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymo284 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Szukałem nic ciekawego tam nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Sklepy które miło ja kojarzę to hobbyking, bangoods, myrcmart i aliexpres. To tyle z zagranicznych z których korzystam. Przystępne ceny i dobra obsługa. Płacisz przez paypala. Ostatnio przesyłka z myrcmart przyszła w 7 dni.Zadałeś zbyt ogólne pytania. Nie dziw się że ludzie Ci nie odpisuja.Gdybyś zadał pytanie: "Witam, zamawiam części do modeli X ze strony X czy ktoś ostatnio robił tam zakupy? Jaką macie AKTUALNĄ opinie". - Myślę że byś dostał odpowiedź. Aktualną dlatego że masz już mase potwierdzonych wcześniejszych opinii na forum.Na Twoje ogólne pytanie masz milion wyników w google oraz oceny użytkowników na stronach sklepów.Uzyj wyszukiwarki. W dzisiejszych czasach umiejętność zadawania pytań to połowa sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi