pacek Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 dziś jadę zamówić grochóweczkę tak więc z głodu nie padniemy będzie grochówka i kiełbaska z grila, jedyny problem to gorąca woda, bo jak postawimy czajnik, to może nie wystarczyć prądu dla ładowarek. Dach nad głową też będzie własnie udało mi się załatwić duży namiot kateringowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja jestem przygotowany, termos na kawę już z szafy odkopałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bażant Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Mozna przyjechac w formie gapia z rodzina? O ktorej i do korej trwa impreza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Mozna przyjechac w formie gapia z rodzina? O ktorej i do korej trwa impreza? mam nadzieję, że byłeś WYNIKI: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 dostałem 3 fotki, zamieszczam z oryginalnymi podpisami :mrgreen: jedni latają, drudzy ziewają Buty jedynaczki Już się zmierzcha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanpasz Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Oj działo się na zawodach ... Rzeźnia nr 5 to przedszkole przy "Lodowej pułapce". Po pierwszej "ocierce" jeszcze leciał ale jak po ataku nasłupek wleciał w niego Albatros Jacka to już się nie dało lecieć..., czyli Pfalz D III po pierwszej walce stracił skrzydło górne. Po naprawie podczas przerwy w drugiej rundzie dopełniło się dzieło zniszczenia... złamany kadłub przy ogonie i wyłamany silnik + ponownie wyrwane płaty wyeliminowały go z walki do końca zawodów. Zastąpił go Albatros. Na swoje nieszczęście ... stracił jedną lotkę i miał urwany płat. To co na zdjęciu stało się podczas walki. Udało się jednak utrzymać w powietrzu W finale trafiony został w podwozie i statecznik pionowy. Stracił jedno koło i prawie nie działała wysokość. Powróciło również uszkodzenie lotki łatanej na szybko... było ciężko ale wylatał pełny czas Dzięki dla organizatorów za emocje i wspaniałą atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Stefanie - raz jeszcze przepraszam za Pfalza... Za wolno leciałeś ;P Ale kraksa nie poszła na marne - mam to na filmie Natomiast mój Albatros w finale stracił górny płat, dolny złamał się tuż przy kadłubie, podwozie pogięło się w chińskie osiem, atrapa silnika się rozpadła i w dodatku dziurę w kole mam ;P - RZEŹNIA :D Wyselekcjonowałem już zdjęcia z zawodów: foto.modelerc.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi