Autsajder1983 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Na zewnątrz jeszcze za zimno na walkę więc trzeba coś zbudować do walki w hali Model opracowany przez Marka Rokowskiego.Wyposażenie:silnik: Turnigy 2204-14Tregulator: Turnigy plush 10Aserwa 4x CYS S0403Odbiornik HK-TR6A V2 Mamy do wyboru 2 wersje malowanie letnia: zimowa: Po chwili ze skalpelem otrzymujemy coś takiego: Następnie wzmocnienie skrzydła płaskownikami. na natarciu oraz ukryty w skrzydle: skrzydła połączone z dolna połową kadłuba: Dodane węgle (1,2mm) Serwa (3 na dole 1 na górze kadłuba) Model w całości: Waga 125g (bez pakietu) W sobotę zobaczę jak sprawdzi się w boju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanpasz Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Wow, wygląda świetnie Ja zbudowałem spitfire halowego od Marka, bez malowania i pakietu wyszedł 141 g. Można by lekko wyretuszować krawędzie i nie odróżnialny od oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak wrażenie po sobotniej hali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nieźle popiernicza ten ił 2. Konrad dał mi nim polecieć i jestem w małym szoku, bo wyposażenie mam to samo co on w swoim spicie, ale mój model jest zauważalnie wolniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Na razie tylko 3 loty za nim. Musze powiedzieć że wolne to to nie jest: Na pełnym gwizdku hala za mała Latałem na śmigle 7x6. Za tydzień jeszcze zobaczę jak będzie sobie radził na śmigle 8x4,3. Michał oczywiście chciał zobaczyć czy da się tym wisieć (nie ma problemu - dla Michała oczywiście:) Niestety nie starczyło czasu na nagrania, bardziej zajęci byliśmy rzutkiem F1N. Nowy rekord 29 sekund:) Próby udoskonalenia modelu i techniki rzutu nadal trwają. Podejrzewam, że model może tego nie przetrwać) Później okazało się że już późno i do domu trzeba wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi