Tost Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 poczta ogolnie nawala (słabo powiedziane), niechciałbym nikogo tutaj bronić, lecz jako przykład paczka wysłana w srode doszła do mnie w piątek(wczoraj), wiec zdarzają się dobre humory listonoszy ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 u mnie Ci co rozwożą samochodem paczki są okej, kilka razy jak nikogo nie było w domu nie zostawiali tej karteczki tylko wieczorem przyjechali, sami z siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dla przykładu: Wczoraj wysłałem paczke (spora, gabaryt B, powyżej 180cm dlugości, sztaluga rysownicza) ok godz. 16, dzisiaj dostalem wiadomość od odbiorcy, ze paczka juz jest Miejscem docelowym byla Stalowa Wola, wysłane z Plewisk pod Poznaniem, wiec nie takie "hopsiu" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITREK Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ja również na pocztę nie mogę powiedzieć złego słowa, paczki dochodziły do mnie po dwóch dniach (odległość między miastami ok 190-210 km). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Kolejna zła wiadomość związana z PP Dzisiaj wysłałem pakę, do 1kg, więc najmniejsza, 10zł pirorytet! z 8zł na 10zł... Niedługo nie będzie się w ogóle opłacać :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Był strajk, są podwyżki dla pocztowców i najprościej, żeby zapłacili za to klienci (nie pierwszy już raz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 To były te podwyżki w końcu? Ja to myślę że ceny ropy wpływają na ceny transportu nikt nam do paczki niedopłaci niestety. Ale zamiast płakać jak zagubione dzieci można wejsć na stronkę Inpostu lub innej usługi i zobaczyć czy mamy koło siebie placówkę - tanio i szybko kto inny dostarczy nasze dobra. Nie ma monopolu w tych czasach, a wybór dostawców (i czegokolwiek innego) jest ogromny, lecz jakość zazwyczaj kosztuje ($ albo zszargane nerwy) - więc przesiadamy się na inną taryfę lub pozostajemy na poczcie i "płaczemy dalej" jak juz nikt nie bedzie korzystał z ich usług i zwolni sie jakies 60% listonoszy to może załapią, że opinia publiczna wcale przychylna im nie jest A może oni nie wiedzą że poczta oprócz ich pensji musi mieć zyski? Kto to wie... U mnie na poczcie pracuje młody personel i zawsze jest ok - oczywiście tyzreba być miłym póki wszystko jest dobrze aby nie podpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Inpost dopóki nie będzie docierał do zakamarków w Polsce nie będzie popularny... Wiele osób mieszka (jak ja) w malych miastach i nie ma możliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bh91 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dlatego życze nam aby poczta upadła i inpost się rozrósł aby działał w całej polsce Szkoda że ludzie muszą być skazani na pocztę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.