ArturM Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Hej, zapisałem się już jakiś czas temu (przy poprzednim nawrocie choroby modelarskiej) ale tylko czytałem, teraz pora pouczestniczyć w pełni. Moja pierwsza styczność z modelarstwem była w podstawówce w połowie lat osiemdziesiątych ubiegłego stulecia. Na modelarni jako młody kot piłowałem blok żeberek do Jaskółki i z zazdrością patrzyłem na starszych kolegów i ich cudeńka na uwięzi. W domu lepiłem RWD-13 z Małego Modelarza i potem parę innych. O RC nawet nie śmiałem wtedy marzyć. Poważny nawrót choroby miałem w 2010 - kupiłem w używce super aparaturę Hitec Flash 5X, jakiś dzwonek, baterię i zbudowałem kilka (o dziwo latających) deproniaków. Potem urodziło mi się drugie dziecko, inne sprawy się lekko pokomplikowały i znowu całe modelarstwo to było lepienie kartonów po nocach Teraz się znowu wyklarowało trochę, wygrzebałem Hiteca i zorienowałem się że to już jakieś przestarzałe pasmo bo wszyscy na 2.4GHz są Ale nic to, kupiłem depron, kupiłem niebieską polimerową Selenę i wracam do akcji. Plan jest żeby zrobić Piperka z rcgroups (tego od Electric Orange), potem pewnie GeeBee Park Trainera (też od EO). A potem się zobaczy. Chciałbym latać w ESA ale jeszcze chodzić nie umiem No to Witajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Chyba się niebawem zobaczymy Bywam (i latam) w Kozienicach z raz na miesiąc a w lato ile się da Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi