seba_bird Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Hej wszystkim. Własnie zaczynam swoja przygodne z modelarstwem. Zawsze interesował mnie temat awiacji i planowałem kupno jakiegoś modelu latającego. Teraz mam 29 lat i w końcu spełniłem swoje marzenie. I uwaga od razu z grubej rury. Kupiłem Belta Cp v2 !!! tak wiem wiem ..głupi pomysł. Od początku chciałem uprzedzić iż zdaje sobie sprawę ze porywam się z motyka na słonce ponieważ Belta Cp v2 jako pierszy model to nie jest dobry pomysl. Trochę po fakcie niestety zorientawalem sie ze ciężko do niego z częściami i ogolnie kaprysny jeste..no ale coz warto spróbować. Mam mnustwo pytan ponieważ jestem kompletnie zielony ale staram sie czytać w necie o przeglądam YT z filmikami instruktażowymi. Szukam kogos z Krakowa albo okolic kto podpowiedziałby mi jak się z nim obchodzić i jak stawiać pierwsze kroki. Znalazłem w archiwach poniższy tema z forum: paxe - 21-08-2010 - 21:12Temat postu: Belt cp v2 pomoc przy regulacji czy kolega paxe jeszcze istnieje na forum. on jest z krakowa wiec moze moglby cos pomoc. Generalnie uwazacie ze moj przypadek jest beznadziejny czy moze przy odrobinie szczescia i cerpliowasci uda mi sie troche polatac moim Beltem? pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witaj na forum. Zadaj pytania w odpowiednich Działach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi