toofast Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak Y kabel ma tu pomoc? Ja ze swojej porady sie wycofuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Rzeczywiście Y-kabel rozwiąże sprawę rewersu. Wystarczy podłączyć go do jednego wyjścia ze stabilizatora i rozdzielić sygnał na dwie lotki. Sam na to nie wpadłem . Ale nie załatwia to problemu klapolotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 W moim Guardianie klapolotki da się zrobić. Nie robiłem, ale tak przynajmniej mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bfis Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Zastosuj Y kabel. Dlatego czasem warto sięgnąć po alternatywny software. Jak kolega pisze, po zmianie oprogramowania jest możliwość podpiecia lotek na dwóch oddzielnych serwach. Jak na moim pierwszym zdjęciu widać ten dodatkowy kabel jest do drugiego serw lotek. Pozdrawiam Zastosuj Y kabel. Dlatego czasem warto sięgnąć po alternatywny software. Jak kolega pisze , po zmianie oprogramowania można zastosować oddzielne serwa na każdą lotkę. Ten dodatkowy kabel na moim pierwszym zdjęciu jest do podaniu sygnału z odbiornika na drugie niezależne serwo lotki a serwa załącza sie do gniazdek na symulatorze AIL L (lotka lewa) i AIL R (lotka (prawa). Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi