Freeze-F1 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam Wczoraj zaczołem prace nad speedem dzisiaj juz koncze wieczorkiem wrzuce foty i opisze troche modyfikacje (minimalne). :P Narazie wyglada to tak. Musze poczekac bo nie mam pustej butelki w domu z ktorej dalo by sie z robic kabinke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemomokry Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Musze przyznać że model bardzo ładny. Widać staranność wykonania. Poczekamy na efekt końcowy jak dojdzie jeszcze maska, lotki, i kabinka, ale myśle że będzie na co popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ten modelik to tylko BALSA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jakie ma rozmiary i wage ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Bardzo fajny model. Też takiego poczyniłem z depronu, w tej chwili wygląda trochę inaczej niż na zamieszczonej fotce. A to z racji przebudowy przodu. Miał byc napędzany GWS-em350 a wsadziłem tam ToweraPro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dzisiaj nie mam czasu ale jak tylko chwile bede mial to zaraz wrzuce fotki jak to dalej wyglada No i czekam na serwa:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 i jak prace nad akrobatem się mają ?? może już poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Podaj wiencej informacji rozpietosc, długosc, waga itp. Mam zamiar zrobic sobie jakiegos akrobata ale nie wiem jeszcze jakiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 wiecej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Sorki ze tak długo mnie nie bylo MOdel jest taki jak na planach ktore ma motyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasQ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Fajny modelik mój lata na towerpro na 3s ciąg większy od wagi potrafi naprawdę nie źle się rozpędzić rozpiętość mojego 92cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 bardzo zmodernizowany jest ten twój model JasQ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 bardzo zmodernizowany jest ten twój model JasQ... Ale lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasQ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ano lata a tu jego protoplasta z przed prawie roku latał na SPEED 400 i 8xkan1050mAh rozpiętość koło 800mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 To i ja się pochwalę. Mój w tej chwili wygląda tak, jeszcze bez owiewki i silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 jasq aż mi się wiezyć niechce że ten modelik o rozpiętości 80 cm latał na 400 i kanach 1050 respekt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasQ Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Uwierz bo latał i to naprawdę szybko tylko trzeba było nim porządnie trzepnąć przy starcie silniczek miałem w nim RS385PH 6V na 8 kanach nie szedł pionowo w górę ale w poziomie latał bardzo szybko a z drugiej strony to skoro mój by niemiał latać to jak latają pylony rozp 640 na 10 kanach czy sanyo cadanica ( waga ta sama ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.