Jump to content

Speed 400 Depro

Recommended Posts

Posted

Witam Wczoraj zaczołem prace nad speedem dzisiaj juz koncze wieczorkiem wrzuce foty i opisze troche modyfikacje (minimalne). :P:P Narazie wyglada to tak. Musze poczekac bo nie mam pustej butelki w domu z ktorej dalo by sie z robic kabinke.

filmiki101088gi5.th.jpg

Posted

Musze przyznać że model bardzo ładny. Widać staranność wykonania. Poczekamy na efekt końcowy jak dojdzie jeszcze maska, lotki, i kabinka, ale myśle że będzie na co popatrzeć. :)

Posted

Bardzo fajny model. Też takiego poczyniłem z depronu, w tej chwili wygląda trochę inaczej niż na zamieszczonej fotce.

A to z racji przebudowy przodu. Miał byc napędzany GWS-em350 a wsadziłem tam ToweraPro.

akr4_all.jpg

• 4 weeks later...
Posted

Podaj wiencej informacji rozpietosc, długosc, waga itp.

Mam zamiar zrobic sobie jakiegos akrobata ale nie wiem jeszcze jakiego.

Posted

Fajny modelik mój lata na towerpro na 3s ciąg większy od wagi potrafi naprawdę nie źle się rozpędzić rozpiętość mojego 92cm

acro.jpg

Posted

:D ano lata a tu jego protoplasta z przed prawie roku latał na SPEED 400 i 8xkan1050mAh rozpiętość koło 800mm

speed4.jpg

Posted

Uwierz bo latał i to naprawdę szybko tylko trzeba było nim porządnie trzepnąć przy starcie silniczek miałem w nim RS385PH 6V na 8 kanach nie szedł pionowo w górę ale w poziomie latał bardzo szybko a z drugiej strony to skoro mój by niemiał latać to jak latają pylony rozp 640 na 10 kanach czy sanyo cadanica ( waga ta sama )

speed6.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.