TooM Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Czy ktoś używał folię covering film z HK .Jaką ma gramaturę .Szukam folii cienszej niż Oracover .Nie musi dawać rewelacyjnych efektów wizualnych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Przyłączam się do zapytania bo chcę kupić i nie wiem jak z jakością, używam Oracover jest droższa a tym razem chcę kupić kilka metrów covering film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co do jakości to ja nie poczułem różnicy między oracoverem a chińską folią, no, może transparentna jest jakby troszeczkę bardziej sztywna i grubsza, ale możliwe to tylko takie złudzenie, niestety nie miałem okazji sprawdzić jej wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Paweł dziękuję.no to szukam dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 A może takie folie jak Oralight (prod. Oracover)-36g/m2, albo So-lite (prod. Solarfilm)-20g/m2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi