TeBe Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nocne szukanie filmów na YT kończy się źle. Właśnie zjadło mi mózg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Na dzien ddobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 O ja pier.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja byn to nazwal bardziej jako filmy rozrywkowe istnieja filmy "ciekawsze" zakazane co prawda w wielu krajach ale jednak cannibal holocaust (nie, nie lecter ) human centiped itd. Ale szkoda tracic czas na takie glupoty, bo ani to nie ubogaca (ferdydurke) ani nie bawi (ferdek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Takie kampanie antynarkotykowe to ja rozumiem. Bezsprzecznie wywołuje odruch - jaaa p... nie biore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi