jurstu Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam wszystkich doświadczonych modelarzy.Mam nadzieję, że nauczę się tutaj czegoś nowego Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 POWITALNIA - miejsce to przeznaczone jest do pierwszego "przywitania" się z innymi bywalcami forum, gdzie użytkownik pokrótce przedstawia swoją osobę, opisuje skrótowo dotychczasowe dokonania, doświadczenia i oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurstu Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No tak, gdzież moje maniery Mieszkam w Bydgoszczy, zarejestrowałem się za namową znajomego pilota, obecnie latam wielowirnikowcami, planuję zacząć latać samolotami. Pozdrawiam Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witaj na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi