Karollo Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam, Od dawna obserwuję to forum modelarskie, kolegów modelarzy i podziwiam Wasze maszyny! Niejeden temat z tego forum wpływał na to co powstaje w moich rękach. Cieszę się że mogę dołączyć do tak zacnego grona. Trochę słów o mnie: Nazywam się Karol Mieszkam w Białymstoku, studiuję w Warszawie na WAT (wydział mechaniki i lotnictwa). Od najmłodszych lat buduję samoloty, jakoś bardziej pasjonowały mnie od innych pojazdów. Zaczynałem od budowy modeli statycznych, wszelkiego rodzaju (plastikowe, drewniane, kartonowe), później rzutki, modele wystrzeliwane z procy... W jednej z książek znalazłem modelik szybowca Pirat do wykonania ze styropianu, startujący z procy. Mimo prostoty i braku sterowania do dziś pamiętam radochę Przełom nastąpił po złożeniu Jaskółki SM z zestawu... No i się zaczeło. W chwili obecnej buduję Wicherka 10 (na ukończeniu) w wersji RC. Przeglądając tematy to jest już któryś z kolei.. Fajnie Zbliża się wiosna Wicherków! Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witaj na forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi