paweln7 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 jak uzyskałeś taką gładkość skrzydeł, rdzenie CNC czy szlifowanie ręczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Trochę musiałem szlifować ,ręcznie. Efekt końcowy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Trochę musiałem szlifować ,ręcznie. Efekt końcowy. No Damian nie zabijaj , bo twoje malowanie jest jak model "EXTRA" A swoja droga wikol i papier to jest bardzo dobra para . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 jak uzyskałeś taką gładkość skrzydeł, rdzenie CNC czy szlifowanie ręczne Też na to zwróciłem uwagę. Dobra robota, Damian. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Juz go kiedys pokazywales szczeka opada! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Adam pokazywałem, relacja jest tu. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/50821-ekstra-330-155-m-xps-styropian/ Franciszek, muszę kiedyś wpaść do was na lotnisko, z Orzesza to całkiem nie daleko. Bartek smaruję skrzydło i papier rzadkim wikolem, przyklejam, po wyschnięciu smaruję całość jeszcze raz tym samym wikolem i tak to wychodzi jak na zdjęciu, warunek rdzenie skrzydeł muszą być w miarę gładkie, no i super że się wam podoba, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi