robas69 Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Koledzy, muszę do V-ki zamontować nowe serwo, najlepiej tanie np. to http://allegro.pl/30-wyprzedaz-nowe-serwo-mg90s-tower-pro-2-2kg-i5128360725.html . Nigdy nie używałem innych serw niż Hitec, a o tych słyszałem, że wiele sklepów sprzedaje podróbki. Spójrzcie czy te w w/w sklepie można kupić bez obaw.
matmax Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Miałem w moim Cularisie zabudowanych 6 szt. Jedno padło po 8 miesiącach. Drugie już zachowuje się nienaturalnie. Cena do jakości jest OK. Jednak samej jakości bym nie przechwalał.
maciejox Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Niestety też miałem problem z tymi serwami. Najpierw zaczęło drgać, a później samo ruszało się w jedną i drugą stronę do maksymalnych wychyleń. Jak je wyjąłem z modelu, dolna część obudowy była przytopiona. I jeszcze strasznie denerwowało mnie w nich że głośno chodzą
Irek M Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A ja bardzo polecam je. Mam w kilku modelach i jestem zadowolony. Raz jedno wymieniałem ale to po bardzo twardym lądowaniu.
Rekomendowane odpowiedzi