robas69 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Koledzy, muszę do V-ki zamontować nowe serwo, najlepiej tanie np. to http://allegro.pl/30-wyprzedaz-nowe-serwo-mg90s-tower-pro-2-2kg-i5128360725.html . Nigdy nie używałem innych serw niż Hitec, a o tych słyszałem, że wiele sklepów sprzedaje podróbki. Spójrzcie czy te w w/w sklepie można kupić bez obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Miałem w moim Cularisie zabudowanych 6 szt. Jedno padło po 8 miesiącach. Drugie już zachowuje się nienaturalnie. Cena do jakości jest OK. Jednak samej jakości bym nie przechwalał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejox Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Niestety też miałem problem z tymi serwami. Najpierw zaczęło drgać, a później samo ruszało się w jedną i drugą stronę do maksymalnych wychyleń. Jak je wyjąłem z modelu, dolna część obudowy była przytopiona. I jeszcze strasznie denerwowało mnie w nich że głośno chodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 A ja bardzo polecam je. Mam w kilku modelach i jestem zadowolony. Raz jedno wymieniałem ale to po bardzo twardym lądowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi