extream Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam Poszukuje skanu z rcpm 2 części tematu o Wildze Artexowej autora Marka Hlebowicza. Jest to prawdopodobnie numer Marcowy 3/2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Podaj maila, to wieczorem zeskanuję i ci wyślę. Tylko mi się wydaję to było w dwóch numerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Chodzi mi tylko o 2 część artykułu 1 mam. Z góry dziękuje Adres poszedł na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Skany poszły na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A Czy to nie Wilga 200 kolegi @Tomka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A Czy to nie Wilga 200 kolegi @Tomka ?? To ta sama ... Co to jedna jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.