Marcin Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tak rzucam ogólne hasło - kto, tak jak ja, czyta pasjami książki z serii Świata Dysku? Jak odbieracie ten humor, co sądzicie o kolejnych książkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja to czytam czasami Humor Pana Pratchett jest dość specyficzny ale każda książka jaką przeczytałem spodobała mi się. W sumie ja przygodę z Światem Dysku zacząłem od filmu Hogfather nakręconego na podstawie książki o tytule Wiedźmikołaj. Film mi się na tyle spodobał, że sięgnąłem po książkę (dziwnym zbiegiem okoliczności siostra sobie dwa dni wcześniej ją wypożyczyła ). Pisze ciekawie, można znaleźć czasami analogie do naszego świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ja aktualnie kompletuje sobie cala serie aktualnie mam jakies 17 tomow :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.