wojtas3000 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Cześć Czy jest tu ktoś z okolic ursynowa? Może ktoś by chciał jutro polatac w Powsinie jest duże fajne pole obok tych ognisk. Ktoś sie może skusi? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 a dokładniej obok jakich ognisk ?/ można wiedzieć ? Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas3000 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 No w Powsinie jest jedno mkejsce gdzie robią ogniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Warto ostrzec zapraszanych, że to jest strefa TSA30 w CTR EPWA i latanie modelami nie jest tam legalne. Z obowiązku moderatorskiego to piszę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas3000 Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 aha dzięki.... ponoć na Pałacowej też nie wolno latać a latają, pozatym nie mam zamiaru latać nie wiem jak wysoko i jak daleko , ledwo koło nogi Na Pałacowej Lot trzeba zgłosić na wierze i dopiero po pozwoleniu wolno a jak jest w praktyce każdy chyba z was wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Na Pałacowej mogą latać tylko paralotniarze. I tylko oni mogą otworzyć strefę zgłaszając w CTR. Jak ktoś modelarzy chce spróbować otworzyć strefę, to chętnie dowiem się, co na takie zgłoszenie wieża odpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Roznie. Czasem się godzą a czasem spławiają, co z reguły związane jest z wcześniejszym zgłoszeniem przez paralotniarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Podpowiedzcie koledzy Warszawiacy, na zachód od Wisły gdzie można polatać? SkySurfer czeka i czeka, mieszkam za blisko Okęcia żeby przy domu polatać a jechać i szukać na ślepo to tak średnio mi się widzi (muszę dzielić czas wolny na młodego pilota i własne pasje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Najbliżej masz na Pałacową albo na Reguły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas3000 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 też ne mam gdzie latać na ursynowie, może kolega filek by się gdzieś kiedys ze mną zabrał na pałacową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 A mogę się wybrać, zawsze to raźniej w towarzystwie najbliższy wolny dzień to chyba sobota do wczesnego popołudnia lub niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja mam ten sam problem bo mieszkam "prawie" na lotnisku w Modlinie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Możesz pofruwać w Kałuszynie, daleko nie masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaPIR Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam, Również mieszkam na Ursynowie, z chęcią pojawię się na wspólnych lotach. Ale zaznaczam, że mimo wcześniejsze przygody z RC jestem "Cienki Bolek" i właśnie będę zaczynał przygodę ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi