młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Na targach w Norymberdze dostałem w prezencie kalendarz Traxxasa, bardzo ucieszyłem się, ponieważ mam trochę modeli między innymi: Xo-1, E-REVO, E-MAXX, SLASH, TELLURIDE, RALLY, SUMMIT. Zapragnąłem podzielić się z Wami kalendarzem i stworzyłem film, zobaczcie co mi wyszło: Pozdrawiam Artur.RC
Shock Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Fajne . Kurcze,jakby każda firma modelarska tak promowała swoje produkty to sprzedaż na bank poszybowała by ostro w górę .
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Fajne . Kurcze,jakby każda firma modelarska tak promowała swoje produkty to sprzedaż na bank poszybowała by ostro w górę . Zgadzam się z Tobą Rafale
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Powinieneś dodać trochę czerwonego światła.... Nie pierwszej świeżości mięso też podświetla się w sklepach czerwonym światłem, wygląda korzystniej.... Zresztą, w innych miejscach też ? - Jurek 1
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Opublikowano 26 Marca 2015 Powinieneś dodać trochę czerwonego światła.... Nie pierwszej świeżości mięso też podświetla się w sklepach czerwonym światłem, wygląda korzystniej.... Zresztą, w innych miejscach też ? - Jurek Jurku, ok dzięki za info, tylko wiesz co? wstyd się przyznać ale ja nie wiem jak i nie umiem dodać czerwonego, zrobiłem zdjęcia i zmontowałem film i tak wyszło, uczę się chętnie i cały czas, proszę podpowiedz co zrobić
Mikolaj.waw Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 February (luty) najładniejszy miesiąc:) a ta z prawej to najładniesza
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 February (luty) najładniejszy miesiąc:) a ta z prawej to najładniesza Mikołaj - Rozumiem Przekażę
Mikolaj.waw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Szkoda że z funbatem albo toto zdjęć nie ma:)
M.Ch. Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No ale prawie są: http://motylasty.blogspot.com/p/fotografia.html
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Z samolotami też można Ale jazz , super....wg mnie te są ładniejsze niż Hamerykanki Szkoda że z funbatem albo toto zdjęć nie ma:) no, no szkoda......... No ale prawie są: http://motylasty.blogspot.com/p/fotografia.html superowa stronka, dzięki za info
M.Ch. Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A taka ładna pogoda, to jeszcze coś trafiłem w necie. Idzie wiosna. Większość lub wszystkie to zdjęcia Higher Plane Productions
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 A taka ładna pogoda, to jeszcze coś trafiłem w necie. Idzie wiosna. Większość lub wszystkie to zdjęcia Higher Plane Productions woooooooooooooooooooooooooooooooooow, świetne, wspaniałe, urocze, piękne modele samolotów
Mikolaj.waw Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 woooooooooooooooooooooooooooooooooow, świetne, wspaniałe, urocze, piękne modele samolotów Dziewczyny też urocze ,
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dziewczyny też urocze , aaaaaaaaaaaaa no też, potwierdzam
Rekomendowane odpowiedzi