modelarz115 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Niestety nie mogę Ci pomóc... ostatecznie możesz wlutować potrzebną długość przewodu przy serwie i zakończyć oryginalną wtyczką
MZWBPiotr Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Bartek z oblotem poczekaj na idealnie bezwietrzna pogode, bo moj chociaz wazy 850g (oklejalem papierem na wikol + wiecej listewek z racji oszklenia) srednio sobie radzi na wietrze Inwestycja w wyglad?? Tylko troche czasu nic wiecej
posejdon1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Przedłużki już mam dzięki jednemu miłemu modelarzowi, któremu serdecznie dziękuję . Odbiornik zamówiony. Potrzebuję tylko 2 złącz gold, o których zapomniałem
posejdon1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Przepraszam, że się nie odzywałem tyle czasu ale rozmyślałem czy dalej kontynuować to co zacząłem. "Oblot" jeśli można to tak nazwać się odbył. Włączyłem przepustnicę na ok 90 %, rzuciłem samolot, a ten przeleciał ok 2m i przy********lił w ziemię Skrzydła odpadły wręga silnikowa się połamała, a mi się odechciało na niego patrzeć. Przedtem było jeszcze kilka prób jednak... z marnym skutkiem. Wydaje mi się, że to może być wina silnika, jednak ja po wydaniu i tak dużej kwoty na osprzęt nie mam pieniędzy na nowy silnik i regulator . Szkoda bo myślałem, że może mi się uda ale wyszło jak zawsze ...
mikrus193 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Chłopie nie łam się i nos do góry powiedz na jaki silnik byś chciał zmienić
posejdon1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Taki by chyba wystarczył: Turnigy D3530/14
mikrus193 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Taki by chyba wystarczył: Turnigy D3530/14 A co jeszcze byś potrzebował
posejdon1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Regulator do niego i miernik z wyświtlaczem do lipoli. Skrzydła zamocowałem na lekkie wkręty, ale jakby poleciał to myślałem o kupnie gum mocujących.
Rekomendowane odpowiedzi