Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek z oblotem poczekaj na idealnie bezwietrzna pogode, bo moj chociaz wazy 850g (oklejalem papierem na wikol + wiecej listewek z racji oszklenia) srednio sobie radzi na wietrze ;)

Inwestycja w wyglad?? Tylko troche czasu nic wiecej :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przedłużki już mam dzięki jednemu miłemu modelarzowi, któremu serdecznie dziękuję :D . Odbiornik zamówiony. Potrzebuję tylko 2 złącz gold, o których zapomniałem :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przepraszam, że się nie odzywałem tyle czasu ale rozmyślałem czy dalej kontynuować to co zacząłem. "Oblot" jeśli można to tak nazwać się odbył. Włączyłem przepustnicę na ok 90 %, rzuciłem samolot, a ten przeleciał ok 2m i przy********lił w ziemię ;) Skrzydła odpadły wręga silnikowa się połamała, a mi się odechciało na niego patrzeć. Przedtem było jeszcze kilka prób jednak... z marnym skutkiem. Wydaje mi się, że to może być wina silnika, jednak ja po wydaniu i tak dużej kwoty na osprzęt nie mam pieniędzy na nowy silnik i regulator :( . Szkoda bo myślałem, że może mi się uda ale wyszło jak zawsze ...

Opublikowano

Regulator do niego i miernik z wyświtlaczem do lipoli. Skrzydła zamocowałem na lekkie wkręty, ale jakby poleciał to myślałem o kupnie gum mocujących.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.