modelarz115 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Niestety nie mogę Ci pomóc... ostatecznie możesz wlutować potrzebną długość przewodu przy serwie i zakończyć oryginalną wtyczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Bartek z oblotem poczekaj na idealnie bezwietrzna pogode, bo moj chociaz wazy 850g (oklejalem papierem na wikol + wiecej listewek z racji oszklenia) srednio sobie radzi na wietrze Inwestycja w wyglad?? Tylko troche czasu nic wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Przedłużki już mam dzięki jednemu miłemu modelarzowi, któremu serdecznie dziękuję . Odbiornik zamówiony. Potrzebuję tylko 2 złącz gold, o których zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 zlutuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Przepraszam, że się nie odzywałem tyle czasu ale rozmyślałem czy dalej kontynuować to co zacząłem. "Oblot" jeśli można to tak nazwać się odbył. Włączyłem przepustnicę na ok 90 %, rzuciłem samolot, a ten przeleciał ok 2m i przy********lił w ziemię Skrzydła odpadły wręga silnikowa się połamała, a mi się odechciało na niego patrzeć. Przedtem było jeszcze kilka prób jednak... z marnym skutkiem. Wydaje mi się, że to może być wina silnika, jednak ja po wydaniu i tak dużej kwoty na osprzęt nie mam pieniędzy na nowy silnik i regulator . Szkoda bo myślałem, że może mi się uda ale wyszło jak zawsze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Chłopie nie łam się i nos do góry powiedz na jaki silnik byś chciał zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Taki by chyba wystarczył: Turnigy D3530/14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Taki by chyba wystarczył: Turnigy D3530/14 A co jeszcze byś potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Regulator do niego i miernik z wyświtlaczem do lipoli. Skrzydła zamocowałem na lekkie wkręty, ale jakby poleciał to myślałem o kupnie gum mocujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi