Damiano37 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jak w temacie . Witam wszystkich serdecznie. Kilka słów o sobie. Modelarstwem zajmuję się od szkoły podstawowej. Modelarstwem kartonowym. Choć ostatnio miałem dłuższą przerwę - praca i inne obowiązki. Teraz wracam powoli do swojego hobby. Jakiś czas temu zobaczyłem na youtubie filmik dotyczący modeli latających wykonanych z pianki, dokładniej podkładu piankowego pod panele, fajne. Ostatnio sobie wymyśliłem, że zrobię coś takiego do zabawy synowi, niech się wciąga w modelarstwo (czytaj tatuś chce sie pobawić a syn to pretekst żeby żona nie burczała ). Skutkiem tego, pod biurkiem leży sterowanie z alledrogo, na biurku arkusz pianki a ja trafiłem na to forum . Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi