Kross Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Brygada szalonych FunCub'ów W naszym FunCub’owym Team’ie zawsze jest wesoło Oj. Oj. Oj jo joj… " Ała ! " Nic się nie stało. Chło paki, nic się nie stało.Skrzydło nie odleciaaało. Chłopaki, nic się nie staaało … Lecę tylko zatankować kleju Grupa modelarzy z Bydgoszczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Pozdrawiamy i zapisujemy się na kolejny rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 BYŁO SUPER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Pozdrawiam wszystkich kolegów uczestniczących w spotkaniu ! Zwartej Ekipie z Bydgoszczy gratuluję sukcesu. P. Janowi gratuluję organizacji spotkania Niestety z przyczyn zawodowych nie mogłem uczestniczyć w spotkaniu. Piękne zdjęcia. Nacieszyłem oczy. Na naszym powiatowym portalu zamieszczono również relację http://www.zlotowskie.pl/galeria,c127e3c9a8b83965.html Do zobaczenia za rok na Jubileuszowej X edycji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Piloci starali się wyciskać z maszyn ile się da 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Ma ktoś nagranie video lub foto jak w cessnie złożyło się skrzydło w locie przed rozbiciem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Darek myślisz, że warto to publikować - akurat jadłem grochówkę ale może ktoś zarejestrował. Osobiście bym tego nie dawał nie lubie takich realcji ale to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jeszcze jedna galeria zdjęć, jaką można znaleźć w sieci http://zlotow.naszemiasto.pl/artykul/ix-piknik-modelarstwa-lotniczego-zlotow,3369918,gal,t,id,tm.htmlMiędzy innymi mistrzFot. Karol Potapowicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Chyba go skądś znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Podziwiam bydgoskie Fun Cub-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ SZCZĘŚLWEGO NOWEGO ROKU 2016, mnóstwo udanych imprez modelarskich życzą modelarze przy Z.C.A.S .Zapraszamy na coroczny Piknik Złotów - Płosków jak zwykle w maju lub czerwcu to już dziesiąty jubileuszowy. Serdecznie Pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Z przykrością zawiadamiam szanownych kolegów że X - edycja pikniku modelarskiego Złotów- Płosków nie odbędzie się w planowanym terminie z przyczyn niezależnych ode mnie o nowym terminie powiadomię z miesięcznym wyprzedzeniem Przepraszam serdecznie pozdrawiam Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Janie życzę dużo zdrowia. Może w innym terminie będę miał wolne i będę mógł spotkać się z kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam49 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam szanownych Modelarzy ze Złotowa . Wybieram się na urlop do waszego miasta i chciałbym zabrać ze sobą coś do polatania . Mam w związku z tym pytanie gdzie obecnie można polatać w okolicach Złotowa . Pozdrawiam serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witaj Adamie . Może p. Jan się odezwie. Zapraszam do siebie na lotnisko, to tylko 18km od Złotowa. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/37802-jastrowie-nasze-latanie/page-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi