cyrax_ojz Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Niestety ale oblotu tego egzemplarza jeszcze nie było jakoś tak nie mam cierpliwości do budowy modeli ostatnimi czasy jedynym "postępem" jest to ze udało się zdobyć całkiem przyzwoicie pasującą kabinkę a co do planów to już trzeba samemu powiększyć i zmodyfikować oryginalne 1,4m z modelarza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 mały postęp w temacie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Serwa są podwozie również można by powiedzieć że skończony w końcu trochę czasu to trwało oblot na początku przyszłego sezonu W zależności od funduszy jaki będzie silnik to się dopiero okaże bo jednak wolał bym coś mocniejszego niż tą 30 którą na początku chciałem tu założyć maska będzie ale dopiero jak już wybiorę silnik teraz spokojnie można zabrać się za kolejny projekt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 MACIEK jeżeli nie 30 to jaki planujesz Bo rozmiar modelu to tak pod 30 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 powierzchni ma tyle że i 55 się nada model nawet tego nie poczuje a radochy z latania więcej by było 2012 nieco inne latanie niż teraz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Fajny filmik tylko przy silniku spalinowym to on powinien być podkładem muzycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 To samo chciałem napisać, muzyka zagłusza piękno odgłosu tego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Fajny filmik tylko przy silniku spalinowym to on powinien być podkładem muzycznym To samo chciałem napisać, muzyka zagłusza piękno odgłosu tego silnika da się załatwić bo mam jeszcze oryginał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 da się załatwić bo mam jeszcze oryginał I to jest to Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 O ! nawet mój Thunderbolt wcinał się w obiektyw . Niestety pozostało po nim wspomnienie i "bebechy" łącznie z chowanym podwoziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 MACIEK i oto chodzi to jest muzyka dla moich uszu . Koledzy po co muzyka przy pracy silnika spalinowego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 decyzja zapadła większy silnik dotarł pozostaje tylko zamontować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ale maszyna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 wyposażenie zamontowane wagowo dragon z bateriami 2x lipo 2200 2s + NiMH 2000 bez paliwa wychodzi 6,86kg pozostało tylko odpalić dotrzeć i latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Lotnisko Piła - Dragon Maćka oblatany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 weekend udany sobota loty niedziela również pogoda super teraz można zabrać się za korekty redukcja skłonu i poprawka sc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi