posejdon1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam Mieszkam ok 18 km od Białegostoku i chciałem zapytać czy ktoś może wie czy w Białymstoku jest jakaś modelarnia lotnicza RC ? Za pomoc dziękuję Bartek
leszek-bart Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Były 3 , czy dalej działają nie wiem , Jedna w Młodzieżowym Domu Kultury w Białymstoku działa na ul. Warszawska 79A , druga na ulicy Kalinowskiego bodajże 6 w Białymstoku a o trzecią zapytaj instruktora z MDK lub przyjedż na Lotnisko Areoklubu Białostockiego , gdzie w ostatnim budynku dowiesz się wszystkiego od modelarzy w niedzielę .
posejdon1 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A czy na Krywlanach co tydzień są modelarze ?
leszek-bart Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jak jest ładna pogoda to tak . Czasami dopiero od 15 , czasami od rana .
Zefirek Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Były 3 , czy dalej działają nie wiem , Jedna w Młodzieżowym Domu Kultury w Białymstoku działa na ul. Warszawska 79A , druga na ulicy Kalinowskiego bodajże 6 w Białymstoku a o trzecią zapytaj instruktora z MDK lub przyjedż na Lotnisko Areoklubu Białostockiego , gdzie w ostatnim budynku dowiesz się wszystkiego od modelarzy w niedzielę . 3. Modelarnia "Zefirek" przy Młodzieżowym Domu Kultury Spółdzielni Mieszkaniowej "Słoneczny Stok" (Słonecznikowa 19) prowadzona przez pana Marka Matuszelańskiego - nie istnieje już od wielu lat. Białostoccy instruktorzy modelarstwa. 2. ul. Kalinowskiego 8A - Aeroklubowy Ośrodek Sekcji Modelarstwa Lotniczego i Kosmicznego w Białymstoku - był prowadzony przez Miecia Czaplę. Z głębokim żalem zawiadamiam o śmierci naszego Kolegi Modelarza i Instruktora, wieloletniego kierownika Ośrodka Modelarskiego przy AB. w Białymstoku, członka Aeroklubu Białostockiego Mieczysława Czapli. Ceremonia pogrzebowa odbyła się 06.08.2015 na cmentarzu w Karakulach.
Rekomendowane odpowiedzi