BRoman Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Glebę zaliczyłem nie raz szczęśliwie nic mi się nie stało - upadanie też jest sztuką No widzisz ! Nawet tak prostej sztuki jak upadanie nie opanowałeś ! Nawet nie wiesz kiedy i jak palnąłeś głową o coś (glebę ?) i efekty tego czytamy w twoich postach. Młody jesteś więc masz sporo czasu by się nauczyć ale ćwicz w kasku , i jak już będziesz MISZCZEM ZALICZANIA GLEBY tzw.MZG to faktycznie możesz zdjąć kask o ile po intensywnym treningu będziesz odróżniał kask od własnej pięści. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tak, mieliście rację GŁUPOTA z mojej strony... bezpieczeństwo jest drażliwym tematem, chyba dobrze że go poruszyłem... (jednak czegoś się nauczyłem) Nie rozumiem tylko jadu płynącego z niektórych postów... (jak mnie ciągnie by znów mieć ostatnie słowo) BRoman, nie napisałem nigdzie, że tą sztukę opanowałem, ale wiem jak to jest nie odróżniać kasku od własnej pięści - UWIERZ - szczególnie gdy są w tym samym kolorze ...nie mniej jednak uważam że (z kolei w tym przypadku) krępuje ruchy... no i dopingu nie słychać Przepraszam za OT, już siedzę cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi