Aeron1 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Mirek urzekła mnie twoja historia i..... kupiłem takie cacko więcej tutaj http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=6492 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Rowniez niezle cacuszko Leszku Jednak rzuca sie w oczy mocowanie wregi silnikowej. Czy aby wpusty nie powinny byc od srodka aby wrega w razie czego nie odfrunela sobie razem z silnikiem?? ZDJECIE Jesli zle mysle to mnie naprowadzcie i wytlumaczcie czemu tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 No piękny model, ciekawe jak będzie latał i jaka waga wyjdzię modelu. W moim jest 19dm pow. skrzydeł a w twoim prawie 25dm, co przy tej samej wadzę da lepsze własności w powietrzu. Ja mam bardzo wąskie skrzydła, ale będę testował lądowanie z klapami, zobaczymy czy to pomoże. Czekam na relację z lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Możesz powiedzieć jedną rzecz? Skoro zapłacileś za niego z przesyłką 74$, to co bylo tańsze niż obecnie? Wysyłka AirParcel do Polski 27$, model 70$ w obecnej chwili kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Była promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Wysyłka AirParcel do Polski 27$, model 70$ w obecnej chwili kosztuje Ja za niego dałem kolo 40$, a ponieważ trochę od nich kupuje do udało mi sie kupić np FlyCat http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=10074 za 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Mirek, niezły z Ciebie "zboczeniec" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Czy aby wpusty nie powinny byc od srodka aby wrega w razie czego nie odfrunela sobie razem z silnikiem?? Przy klejeniu na ślinę powinna być, przy zastosowaniu sensownego kleju spoina jest o wieeele bardziej wytrzymała od przenoszonych obciążeń - tym niemniej dobrze kombinujesz ;-) Mirek, niezły z Ciebie "zboczeniec" Już mu to kiedyś pisałem, ale nie wzrusza go to i dalej w przerażającym tempie ulatnia modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Już mu to kiedyś pisałem, ale nie wzrusza go to i dalej w przerażającym tempie ulatnia modele A co by dopiero było jak bym miał więcej czasu i była ładna pogoda :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Wsadziliby Cię za modelofilię... Podoba mi się ten Pitts, to naprawde ładny Pitts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.