Skocz do zawartości

Instrukcja SANWA VG 6000 po polsku.

MrK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Interesuje mnie instrukcja do SANWY VG 6000. Może ktos ma na dysku lub posiada link do w/w instrukcji.

Proszę o pomoc, z góry dziękuje.

• 4 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Koledzy ja mam instrukcje oryginalną polską do RD 6000 ale myślę,że większość się pokrywa.RD jest tylko bogatsza.Instrukcję mam w formie książkowej.Gdyby ktoś był zainteresowany proszę pisać.

Opublikowano

Ja mam instrukcje w wersji elektronicznej. Niestety jest to zaledwie parę stron, ale mówiących chyba o najważniejszych rzeczach. Gdyby ktoś był chętny to proszę podać adresy email.

edit:Okazało się że posiadam całą instrukcję w wersji elektronicznej po polsku

Opublikowano

ja mam instrukcję do sanwy vg6000, którą dostałem przy zakupie, jest po polsku jak ją znajdę to mogę skserować ale dopiero 15 lipca bo dziś wyjeżdżam i nie mam czasu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sorry ze pod pod postem ale był dość długi odstęp czasu, informuję, że znalazłem swoją instrukcję i skseruję ja jutro u kuzyna a następnie wrzucę na jakiś serwer.

Przepraszam za opóźnienia ale jestem zawalony robotą, jak znajdę chwilkę czasu to skseruje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.