modelpiotrek Opublikowano 30 Listopada Autor Opublikowano 30 Listopada 43 minuty temu, zbjanik napisał: Pamiętam panią Łucję z zawodów u nas w Gliwicach, nieraz bywała. Podobała mi się! Wszyscy się w niej kochali 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 6 Grudnia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 Grudnia Mikołajkowe zajęcia w modelarni Bocian Dziś wycinamy i kleimy oraz oblatujemy model Ptaszka 7
silesia_system Opublikowano 9 Grudnia Opublikowano 9 Grudnia W dniu 30.11.2024 o 17:27, modelpiotrek napisał: Wszyscy się w niej kochali Oj nie wszyscy kochali Czorno Wrona. Dzwoniłem do niej miesiąc temu by zdobyć informacje o zabytkowym modelu naszego starego instruktora który przejęła. Dawno nikt mnie tak źle nie potraktował. 1
modelpiotrek Opublikowano 9 Grudnia Autor Opublikowano 9 Grudnia Teraz, silesia_system napisał: Oj nie wszyscy kochali Czorno Wrona. Dzwoniłem do niej miesiąc temu by zdobyć informacje o zabytkowym modelu naszego starego instruktora który przejęła. Dawno nikt mnie tak źle nie potraktował. No nie żartuj aż tak się zmieniła ? Fakt dawno jej nie widziałem. W latach 80 była no ...
Rekomendowane odpowiedzi