Rometowiec007 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam! Jestem z okolic Opola i chętnie bym polatał z Wami. Macie ustalone dni i godziny do latania? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam! Jestem z okolic Opola i chętnie bym polatał z Wami. Macie ustalone dni i godziny do latania? Pozdrawiam Przeważnie weekendy/Niedziele/Dni wolne od pracy Obserwuj fb - dodaj się do grupy - tam się zgadujemy https://www.facebook.com/groups/SkrzydlatyRaciborz/?ref=bookmarks Seby model ze zmienną geometrią wzniosu skrzydeł podczas lotu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Trzask był niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jutro w Nowy rok zapraszamy serdecznie na rozpoczęcie nowego sezonu latamy na starym miejscu przy wałach (obok Auchana ul.Drzewieckiego ) o godz 13.00 A wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku oraz połamiania skrzydeł w nowym sezonie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ostatnie loty w 2015 roku Wystąpili: Quad -kbicd Crack Yak i Corsa B -GiulioN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 W Raciborzu w Nowy Rok rozpoczelismy sezon 2016 było mroźno ale rewelacyjnie polataliśmy aż do bólu zwłaszcza zmarzniętych paluchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Piotrek, na para też latałeś ?, toż to zimno straszliwe jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie no latał Sławek z napędem ale wytrzymał tylko 15 min ))) ja latam tylko swobodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 To i tak twardziel . Na zdjęciu widzę kawałek wzniesienia (wał) i rozłożoną drugą paralotnie ,więc odniosłem wrażenie, że też nie wytrzymałeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ten drugi to był Janusz ale nic nie wiało i o alpejce mógł se pomarzyć ja wziąłem tylko model bo wiedziałem co się święci hehehe czekam na północny wschód i wyskoczę na pobliski Javorovy zacząć nowy sezon paralotniowy ale narazie pogoda nie dopisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dzisiaj było ciekawie A tak wygląda model po walce full kontakt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dzisiaj Andrzej oblatał swojego SALTO Troszku wiało ale mimo tego poszedł w górę i latał przepięknie I ja oblatałem swojego Toxica :D :D :D :D :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No to widzę że nie tylko ja ulitniłem dziś Toxa , gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Gratuluję udanych oblotów. Toxik piękny... łoj piękny. Nawet "czacha" się cieszy Salto z takimi pilotem (tym w kabinie) ma szanse na medialny sukces Zacny model Andrzeju - tylko pozazdrościć. Nie wiem jak u Was ale w Rybniku wiało dzisiaj brutalnie 8-18m/s. Lataliśmy na zboczu (hałda w Boguszowicach). Myślałem że tylko my jesteśmy tacy twardzi Ale widzę że Racibórz też tęskni do sezonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 A ja polatałem Crack Yakiem https://www.facebook.com/musiol.maciej/videos/1135492713128908/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wczoraj Alex oblatał swoją nową Extrę 260 PA: http://www.youtube.com/watch?v=jVFmr0JdtbI A ja wyremontowałem po półtora roku moje Zagi 666 i się trochę pobawiłem: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 A tak sobie mój mały Phasorek idzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 gościnnie w Rybniku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Taki sobie króciutki filmik nakręcony przez kolegę Kamila quadzikiem 250 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Niedziela należała do Marka i Sebastiana który wku..ił Marka rozjeżdżając mu wyrzutnię samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi