qba Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Są tu jacyś kibice czarnego sportu? Wybiera się ktoś na SGP do Warszawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kibice są, ale z racji tego że mieszkam dosyć daleko od najbliższego stadionu żużlowego oglądam żużel w TV. Co do organizacji SGP w Warszawie to uważam że widowisko może być mierne jeśli oczywiście wogóle zawodnicy nie zbojkotują zawodów, bo po wczorajszych informacjach jest to możliwe. O godz. 19 wszystko się wyjaśni, a teraz może wytypujemy zwycięzcę I rundy SGP, ja stawiam na Hampela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Oczywiście że są !!! Piękna i fascynująca dyscyplina sportu. Niestety do stolicy mam bardzo daleko, ale telewizor i złocisty napój są przygotowane. Oby Ole Olsen spisał się ze swoja ekipą i nadrobił popełnione babole (szczególnie drugi wiraż). Anglicy tez kiedyś uczyli się sztuki układania toru "jednorazówki". Jestem dobrej myśli. Już czekam na emocjonujące widowisko i jedziemy ostro w lewo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tor przez noc został poprawiony, mam nadzieje że zawody odbędą się bez przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 tak czytałem na espeedway że tor został poprawiony i jest bezpieczny do jazdy, tylko żeby jeszcze były mijanki po trasie i duuuuużo emocji a nie walka o utrzymanie się na motocyklu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senior Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 ...no i po sprawie ... śmiech na cały żużlowy świat. ...miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze. Panie Ole Olsen chyba już czas na zasłużoną emeryturę. Dlaczego zrobił Pan to Warszawie ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 wracaliśmy do Lublina w ciszy, wszyscy źli na maksa, żenada i metr mułu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Na SN pojawił się hrabia Bul K. więc musiało coś pójść nie tak, przecież to człowiek POrażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 został sowicie wygwizdany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Chamstwo na stadionie pokazalo klase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafitxt Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 O jakim chamstwie mówisz? Chyba że na myśli masz tych "kibiców" Twit Z. Bońka z "Niezależna.pl" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi