Filo1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim. Zwracam się z prośbą do mieszkańców(pilotów) z okolic Wałbrzych-a / Świebodzic Samolot RadJet wleciał w chmurę (były dość nisko) z wyłączonym silnikiem i już z niej nie wyleciał. Nie wiem nawet w którym kierunku poleciał. Na pewno kilka kilometrów dalej spadł na jakieś pola, albo w kierunku Świebodzic Uprzedzając, do końca miałem kontrolę nad nim. Nie reagował na nic po tym jak wleciał. Silnik było słychać z bardzo daleka a jak wleciał w chmurę to na nic zdało się włączanie silnika bo i tak nie usłyszałem go(czyt. nie włączył się). Próbowałem go ściągnąć na ziemie od razu jak wleciał. Znaki szczególne: Poklejony taśmą i hot glue Silnik: NTM Prop Drive 28-36 2700KV Regiel: Turnigy Plush 60A Pakiet: RAY 2200mAh 3s Model: RadJet 800mm Odbiornik: OrangeRX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filo1 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Znalazł się zapraszam do galerii: https://www.dropbox.com/sh/68tla2v1u6zuo2p/AACkNQmUcOWUamcjLJJzLQC8a?dl=0 Działa: Odbiornik Serwa Regiel Pakiet Nie działa: Kadłub Silnik (który gdzieś zaginął w akcji) Odzyskałem to na czym mi najbardziej zależało A model znalazł rolnik na polu obok lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 W zasadzie bez strat. Gar z wrzątkiem, chochla do prasowania kulek i będzie nówka sztuka nie śmigana a, że przystanek (brzoza) w pakiecie to szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Gar z wrzątkiem ja dzisiaj uskuteczniałem , ale co to, ta chochla do kulek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Chochla jest do zupy. Po prostu po kąpieli pianka traci gładkość i przykładając chochlę można to trochę wyrównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dzięki. Wiedziałem co to chochla, ale nie wiedziałem do czego ją użyć (no bo przecież nie do mieszania . ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi