Filo1 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Cześć wszystkim. Zwracam się z prośbą do mieszkańców(pilotów) z okolic Wałbrzych-a / Świebodzic Samolot RadJet wleciał w chmurę (były dość nisko) z wyłączonym silnikiem i już z niej nie wyleciał. Nie wiem nawet w którym kierunku poleciał. Na pewno kilka kilometrów dalej spadł na jakieś pola, albo w kierunku Świebodzic Uprzedzając, do końca miałem kontrolę nad nim. Nie reagował na nic po tym jak wleciał. Silnik było słychać z bardzo daleka a jak wleciał w chmurę to na nic zdało się włączanie silnika bo i tak nie usłyszałem go(czyt. nie włączył się). Próbowałem go ściągnąć na ziemie od razu jak wleciał. Znaki szczególne: Poklejony taśmą i hot glue Silnik: NTM Prop Drive 28-36 2700KV Regiel: Turnigy Plush 60A Pakiet: RAY 2200mAh 3s Model: RadJet 800mm Odbiornik: OrangeRX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filo1 Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Znalazł się zapraszam do galerii: https://www.dropbox.com/sh/68tla2v1u6zuo2p/AACkNQmUcOWUamcjLJJzLQC8a?dl=0 Działa: Odbiornik Serwa Regiel Pakiet Nie działa: Kadłub Silnik (który gdzieś zaginął w akcji) Odzyskałem to na czym mi najbardziej zależało A model znalazł rolnik na polu obok lotniska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart07 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 W zasadzie bez strat. Gar z wrzątkiem, chochla do prasowania kulek i będzie nówka sztuka nie śmigana a, że przystanek (brzoza) w pakiecie to szczegół Link to comment Share on other sites More sharing options...
micro Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Gar z wrzątkiem ja dzisiaj uskuteczniałem , ale co to, ta chochla do kulek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart07 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Chochla jest do zupy. Po prostu po kąpieli pianka traci gładkość i przykładając chochlę można to trochę wyrównać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
micro Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Dzięki. Wiedziałem co to chochla, ale nie wiedziałem do czego ją użyć (no bo przecież nie do mieszania . ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts