pietka Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Witam Organizuję wyjazd Polskich modelarzy na jedną z największych imprez RC Show w Angli w dniach 18-21.06.2015. http://www.westonparkmodelairshow.co.uk/ Koszt wyjazdu na dzień dzisiejszy to ok 1700 zł z noclegiem i biletami lotniczymi. Na chwilę obecną mamy 3 miejsca wolne. Jeśli będzie 5 osób to koszt spada do ok 1500. Impreza jest baaardzo imponująca rozmachem i organizacją, dla każdego rasowego modelarza powinna to być, moim skromnym zdaniem, chociaż raz w życiu obowiązkową pozycją. Nocleg na miejscu na campingu w wygodnej , dużej przyczepie camperowej. Do tego kupony żywieniowe w namiocie dla pilotów gratis dla naszej ekipy. Jestem w stałym kontakcie z głównym organizatorem Stevenem Bishopem. Chętnych proszę o kontakt na priv i podanie numeru telefonu. oddzwonię. pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Hmmmm może wpadnę na 1 dzion oczywiście jak przyjedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja może się pokażę w czwartek bo mam bardzo blisko a pozostałe dni pracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi