desstructo Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Czesc, tak jak w temacie chciałbym poznać wasze opinie o tym modelu, ktoś miał z nim styczność? Ciężko znaleźć jakieś informacje na internecie konkretnie o tym modelu. Pytam ponieważ znalazłem fajnie wyglądający używany model na tablicy i zastanawiam się czy warto http://olx.pl/oferta/4x4-blue-tanga-69-samochod-zdalnie-sterowany-rc-bezszczotkowy-70km-h-CID767-ID9Y1fR.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Żadna okazja http://www.conrad.de/ce/de/product/237240/Reely-110-Modellauto-Elektro-Buggy-Blue-Tanga-Brushless-4WD-EB-03-RtR-40-MHz-FM A znając życie jak każde Reely padnie elektronika.Reely i Modelcraft to największy badziew sprzedawany przez Conrad'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desstructo Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Ok super za odpowiedz bo bym się wkopal ogólnie szukam jakiegoś modelu buggy używanego za 500-600 zł, co warto kupić? Albo chociaż jakie firmy ogladac Dodam że chodzi mi o elektryczny najlepiej z silnikiem bezszczotkowym w skali 1:10, z dostępnością części zamiennych Zastanawiam się nad: Quantum Vandal I HSP XSTR bo takie propozycje znalazłem na forum i ww sumie podobają mi się, tylko modele chyba nie mają sprzęgła a w sumie nie wiem po co sprzęgło silniku elektrycznym ktoś mi wytłumaczY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desstructo Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 i głównie tak jak pisałem chodzi mi o dostęp do części zamiennych, tak aby jak coś się popsuje bez problemu móc wymienić, żeby się "dało" a nie było jakiś chińskich śrubek i nie tylko zamienniki ale jakieś lepsze/tuningowe odpowiedniki @edit ok po kilku dnia wertowania forum już wszystko wiem Kupuje używaną stradę evo s Jeszcze raz dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi