SCRUBBY Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam serdecznie Wszystkich użytkowników Forum. Mam na imię Maciej i mam 32 lata (ostatnio tak pokazał kalendarz, więc się z nim nie kłócę). Modelarstwem lotniczym nie zajmuję się wcale ;-) Zdecydowanie wolę zabawę w latanie oraz w jazdę kolejką elektryczną H0. Mam dwóch synów, więc znalazłem pretekst na nadrobienie zaległości z mojego własnego dzieciństwa i razem jeździmy kolejką oraz razem latamy. Na razie na FMS'ie :-). Mieszkam w Warszawie a na lotnisko wybrałem niedaleko mnie położone Koczargi. Życzę Wam wszystkim wspaniałych lotów! Maciej - Scrubby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witaj, ja też spełniam marzenia z dzieciństwa (modelarstwo), kolejkami też się zajmowałem ale w rozmiarze TT(bardzo dawno temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witaj, Ja baaaardzo dawno temu tylko widziałem kolejkę zza szyby w Centralnej Składnicy Harcerskiej. Teraz mam "DWA preteksty" do nadrobienia zaległości ;-) Jeden 5, drugi 3 lata :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witajcie!Widzę, że forum się rozrosło i nadal działa. Wracam więc, powolutku je przeglądając i wierząc głęboko, że od 2008 roku zaszły pewne zmiany w technologiach, które pozwolą mi bez większych problemów (czytaj: wydatków) wrócić do latania z FPV pozdrawiam wszystkich prze-serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witaj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Pierwszy re-search zrobiony i w głowie mi się poprzewracało Na szczęście z radości. Odkurzyłem pudełko z 2008 roku z pozostałościami po modelu (ES) i cóż... Trochę tam zostało. Pakiety zaliczyły recycling ale ESC (30A) i silnik żyją. Czas poszukać apki (2,4GHz), odbiornika, kilku serw i jakiś pakiecik Kamera, OSD i reszta na później. Jak wrócą odruchy z latania. Na szczęście OSD z GPS z transmisją potaniały znacząco i do tego udało się wreszcie wpakować je do jednego pudełeczka, tuż obok autopilota na powrót do domu Cóż za postęp :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.