kszysiek Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam, Posiadam Aparaturę Graupner JR mx-12 Ściągnąłem też darmową wersję symulatora ze strony Multiplex-rc.de (MULTIFlight powered by REFLEX XTR2) I moje pytanie brzmi: Który interfejs (najlepiej najtańszy - ale odpowiedni), mogę zastosować do połączenia aparatury z komputerem, żeby obsługiwac ten symulator. Znalazłem np. takie cos: http://allegro.pl/promocja-interfejs-usb-8-kanalow-i5307178024.html Ale w opisie jest, że on nie obsługuje XTR. Prosze o pomoc Wielkie Dzięki P.S. Posiadam na stanie EasyGlider Electric, czyli w sumie chciałbym uczyć się na symulatorze multiplexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jak będzie widoczny jako pad w windowsie to wystarczy. Dowiedz się tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysiek Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Właśnie dzwoniłem do sprzedawcy, ale nie był w stanie mi odpowiedzieć na pytanie, czy ten interfejs zadziała do tego symulatora. Mówił, że nie miał okazji tego sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi