lizak0o0 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam. Z góry przepraszam za brak MOICH zdjęć, oraz złe umiejscowienie tematu.Czy ma ktoś z użytkowników forum pomysł, jak zamontować ten silnik do jakiegoś stojaka albo czegoś? Chciałbym zrobić stanowisko dla tego silnika. Tylko nie mam pomysło do czegoby go przymontować. Ktoś coś?http://www.ebay.co.uk/itm/rc-aircraft-engine-25cc-Two-Stroke-/201323273908?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2edfcd5eb4&nma=true&si=euIMCww3SIWkLnzVlwxeEEavIbM%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Po obu stronach masz nagwintowane gniazda. Tuleja śruba i masz zamocowane. Nie wiem z której strony będzie śmigło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Pamiętaj żeby zachować bezpieczeństwo jeżeli to twój pierwszy tak mocny silnik ! Chcesz go uruchomić oberzyj youtuba, poczytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak0o0 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To znaczy na razie.nie mam zamiaru. Robić z niego napędu. Narazie jest tylko to działania swobodnego Tak więc o smiglo. Nie ma się co martwić. bart07 to wiem, tylko nie wiem gdzie go zamocować. Do czegO, żeby było sstabilnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak0o0 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Panowie, ktos cos? Jakies pomysły? Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Jak masz 3-4 punkty podparcia w rozstawie ca 10cm to bardziej stabilnie nie będziesz miał. Chyba porwałeś się "z motyką na słońce" zabierając się za nieskończoną przeróbkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Przykręć do deski a deskę w imadło. W jaki sposób i czym chcesz go uruchomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak0o0 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Uruchomiłem i mam zamiar uruchamiać wiertarką. Trochę kręcenia i odpala. Tak jak pisałem wyżej: narazie nie mam zamiaru robic z niego napędu do "czegos" tak wiec o przenoszenie napędu, czy śmigło nie ma się co martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 To po co chcesz zrobić to stanowisko? Chcesz się pochwalić kolegom że potrafisz go uruchomić a szukasz pomocy u modelarzy RC? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizak0o0 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 nie, po prostu chcę mieć pewne stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi